Heb je pijnklachten en ben je op zoek naar een oplossing? FreezeYou Cryotherapie helpt je!

Wat is serotonine

Serotonine is één van de belangrijkste gelukshormonen die je lichaam aanmaakt. Door het geluksstofje krijgen je hersenen signalen van – surprise – geluksgevoelens. Je lichaam maakt het aan, mits je er de juiste ingrediënten voor hebt. Dat is goed nieuws, want je kan het gelukshormoon dus ook zélf aanwakkeren. Maakt je lichaam niet voldoende serotonine aan, dan kan je langst krijgen van klachten als angst, depressie en slapeloosheid. Gelukkig heb je zelf óók invloed op de serotonine-aanmaak in je lijf.

Serotonine: wat is het precies en hoe werkt het?

De soorten hormonen (of neurotransmitters) in uw lichaam zijn verschillend. Sommigen maken je angstig, boos of angstig, terwijl anderen je gelukkig, gelukkig of gelukkig maken (zogenaamde gelukshormonen). Hoe meer serotonine, hoe minder gevoelig we zijn voor afstoting. Je kunt dus stellen dat de aanmaak van serotonine ons zelfvertrouwen vergroot. Daarom kan serotonine een positieve spiraalrol spelen. Door iets te doen waar we trots op zijn (bijvoorbeeld iets doen dat we in het begin angstaanjagend vonden (bijvoorbeeld spreken voor een grote groep mensen), ga je serotonine produceren (want: je deed het toch).

Serotonine is een belangrijke neurotransmitter

Serotonine is een belangrijke neurotransmitter die uw lichaamsfuncties beïnvloedt, zoals stemming, eetlust, seksuele activiteit, slaap en lichaamsbeweging. Neurotransmitters zorgen voor communicatie tussen cellen in de hersenen. Serotonine is een belangrijke neurotransmitter, maar het is niet de enige. De andere zijn dopamine, oxytocine en epinefrine.

Voordelen Cryotherapie

  • Risico’s op blessures verminderen 
  • Verlichten van pijn
  • Verjongen van de huid 
  • Verminderen van cellulitis 
  • Detox voor het lichaam 
  • Verminderen van stress 
  • Verbeteren van slaapduur

TERUGBELSERVICE

Vul uw naam en telefoonnummer in, en wij bellen u z.s.m. terug

Direct contact opnemen?

VOLG ONS

Volg ons op Facebook of bekijk onze video's op Youtube