Heb je pijnklachten en ben je op zoek naar een oplossing? FreezeYou Cryotherapie helpt je!

Reviews

10/02/2021 door Laura De Vos

Hou je hoofd koel, dat is precies wat het voor mij doet. Het resetten van m'n lichaam maar vooral m'n geest. Voor mij staat het gelijk aan meditatie. Kan het iedereen aanraden!

De mensen hier bij FreezeYou regelen alles echt heel goed. Ze zijn superaardig en zorgen voor goede begeleiding als je nieuw bent.

Sterke punten

 • Top service!
 • Alles is fris en verzorgd.

verbeterpunten

  10/02/2021 door Alex

  Cryo is fantastisch. Echt een energie en een kalmte heb je erna. Zo lekker. En dan heb je nog al die long term health benefits.

  Een cryotherapie sessie is echt makkelijker dan je denkt. Na 2,5 minuut denk je “Hoe lang moet ik nog :-) Dan nog 30 seconden en daarna mag je lekker bijkomen op de trampoline of op de lounge bank. Wat een verademing voor je lichaam! Een goede start van je dag om fris en snel wakker te worden. Heerlijk!

  Sterke punten

   verbeterpunten

    14/01/2021 door Amber Vanvoort

    Enige nadeel is dat ik na 1x meteen verslaafd ben geraakt haha!! Heerlijk! Kan niet meer zonder. Mij helpt t met name met mn rugproblemen en t geeft gewoon een heerlijk gevoel.

    Wat een te gekke ervaring de eerste keer! Het is even zoeken en wennen wat de volgorde is om de cabine in te komen. Als amateur stond ik daar tussen de dagelijkse bezoekers. Alles wordt heel goed uitgelegd, je bloeddruk wordt gemeten en is goed verzorgd.

    Sterke punten

    • Fijne faciliteiten & mooie locatie!
    • Goed en professioneel geholpen!

    verbeterpunten