Heb je pijnklachten en ben je op zoek naar een oplossing? FreezeYou Cryotherapie helpt je!

Hou je hoofd koel, dat is precies wat het voor mij doet. Het resetten van m'n lichaam maar vooral m'n geest. Voor mij staat het gelijk aan meditatie. Kan het iedereen aanraden!

De mensen hier bij FreezeYou regelen alles echt heel goed. Ze zijn superaardig en zorgen voor goede begeleiding als je nieuw bent.

- Laura De Vos

Cryo is fantastisch. Echt een energie en een kalmte heb je erna. Zo lekker. En dan heb je nog al die long term health benefits.

Een cryotherapie sessie is echt makkelijker dan je denkt. Na 2,5 minuut denk je “Hoe lang moet ik nog :-) Dan nog 30 seconden en daarna mag je lekker bijkomen op de trampoline of op de lounge bank. Wat een verademing voor je lichaam! Een goede start van je dag om fris en snel wakker te worden. Heerlijk!

- Alex

Enige nadeel is dat ik na 1x meteen verslaafd ben geraakt haha!! Heerlijk! Kan niet meer zonder. Mij helpt t met name met mn rugproblemen en t geeft gewoon een heerlijk gevoel.

Wat een te gekke ervaring de eerste keer! Het is even zoeken en wennen wat de volgorde is om de cabine in te komen. Als amateur stond ik daar tussen de dagelijkse bezoekers. Alles wordt heel goed uitgelegd, je bloeddruk wordt gemeten en is goed verzorgd.

- Amber Vanvoort

FreezeYou Cryobehandeling

Heb je pijnklachten en ben je op zoek naar een oplossing? FreezeYou Cryotherapie helpt je.
Deskundigen zijn het erover eens dat extreem lage temperaturen de medische behandeling van verschillende symptomen ondersteunen.Het gebruik van koude lucht verlicht ontstekingen en pijn, aangezien het lichaam een fysiologische reactie ondergaat op dramatische afkoeling bij temperaturen onder de –80 ° C. Het cardiovasculaire systeem en het immuunsysteem worden gestimuleerd door het toedienen van koude. Dat is de reden waarom in zowel orthopedie als fysiotherapie een groot aantal artsen en therapeuten vertrouwen op cryokamers - zoals de MECOTEC cryocabine.

Stimuleert de aanmaak van bruin vet en versterkt je weerstand!

Tijdens mijn opleiding tot yoga teacher aan de nieuwe yogaschool Amsterdam werden er enkele lessen gewijd aan de Wim Hof methode. Toen voor mij nog totaal onbekend. Spannend en iets totaal anders dan YOGA was het wel. Ik kende de beelden van crossfitters die na hun workouts in ijsbaden plonsden, alsof het eigenlijk een lekker warm bad was waarin ze heerlijk ontspanden. Maar nee, er lagen toch echt ijsklontjes in dat bad. En de weet van koud douchen hebben we allemaal. Stimuleert de aanmaak van bruin vet, versterkt je weerstand en je krijgt er een enorme gloed van! SHINE! Doordat ik in die tijd ook erg met sport bezig was wilde ik meer weten van die freeze therapie. Ik ontdekte de Cryocabine in Amerika. In Nederland en België was er bijna geen aanbod van deze cabines. Dat ijsbad was best een pijnlijke kwestie. Ondanks mijn weet en ervaring met ademhaling en yoga tactieken die je daar doorheen kunnen helpen zonder dat je iets voelt!

Hoe werkt de FreezeYou Cryocabine?

Je wordt ontvangen in onze gezellige YOU yoga studio, waarin we een aparte ruimte hebben voor de CRYO therapie. In totaal breng je 3 minuten door in de cryo cabine. Je krijgt daarbij warme sokken en sloffen aan, handschoenen, een muts en een mondkapje. Alles om het helemaal veilig te houden. Zelf draag je zwem of sportbroek en top. Waarom cryotherapie zo goed voor je is? Simpel! Door korte tijd in een heel erg koude omgeving door te brengen, zet je een aantal processen in je lichaam in werking. Er komt daarbij enorm veel serotonine en endorfine vrij – stofjes die ervoor zorgen dat je vrolijk en opgewekt bent en waardoor je een ware energieboost kunt ervaren. Daarnaast wordt je huid heerlijk glad, versnelt het je stofwisseling, herstel je sneller na het sporten, slaap je beter en kun je beter tegen stress. Klinkt goed, toch? Voor zulke leuke dingen wil ik het best 3 minuten koud hebben.

 

Voordelen Cryotherapie

  • Risico’s op blessures verminderen 
  • Verlichten van pijn
  • Verjongen van de huid 
  • Verminderen van cellulitis 
  • Detox voor het lichaam 
  • Verminderen van stress 
  • Verbeteren van slaapduur

TERUGBELSERVICE

Vul uw naam en telefoonnummer in, en wij bellen u z.s.m. terug

Direct contact opnemen?

VOLG ONS

Volg ons op Facebook of bekijk onze video's op Youtube

Bel ons direct voor een afspraak

0493409963

Stuur ons een e-mail

info@cryobehandeling.be